Ik ben Toia Correa, opgeleid in de Alexander Technique Studio te Londen in 2003.  Sindsdien heb ik lesgegeven in Londen, Montevideo, en Gent. Momenteel geef ik individuele Alexandertechnieklessen in Gent bij www.fly-over.be en in Melle: www.compagniebougie.be

In Montevideo gaf ik les aan studenten van de Nationale dansschool van Uruguay "el Sodre", en in het bewegingscentrum "Soma". 

Daarnaast ben ik me vanaf 2017 beginnen toeleggen op A. T. in de kantoorruimte. Ik heb veel ervaring met workshops in bedrijven en individuele lessen aan mensen op hun werkplek, met het oog op het verbeteren van de productiviteit en workflow.

Tenslotte ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de therapeutische toepassingen van de Alexandertechniek, en ik heb dan ook verschillende cursussen coaching en psychologie gevolgd om mijn studenten ook vanuit deze invalshoek te kunnen benaderen.

Tijdens mijn opleiding in Londen heb ik me bovendien gespecialiseerd in A. T. toegepast op zwangerschap, bevalling en postnatale periode. 

Ik ben afkomstig uit Uruguay; mijn moedertaal is het Spaans, maar ik spreek ook Engels en Nederlands. Na een eerder verblijf van verschillende jaren, verhuisde ik in 2020 opnieuw naar Gent met mijn Belgische man en 3 kinderen.